Jamara 2014.02.08. 17:41

Hoffmann béles

P208022401.jpg

P208020702.jpg

A tészta: 30 dkg. liszt 20 dkg. vaj 1 vaniliás cukor, 1 dkg. élesztő kevés cukorral tejjel felfuttatva, 1 tojás sárgája.

A töltelék: 7 tojás fehérje habnak felverve, 25 dkg. porcukor, 6 tojás sárgája, 25 dkg. darált dió, 4 dkg. kakaó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hazigasztro.blog.hu/api/trackback/id/5805196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása