A hagyományos pizza alaptésztába olivaolajat, bazsalikomot és kakukkfüvet keverünk. A pizza feltétet személyenként izlés szerint kiegészítjük, és utána sütjük. Nagyon szeretjük, mert akár négyféle izlésnek megfelelő pizzát tudunk sütni egyetlen tepsibe. Ez is így készült.
Jamara 2014.01.16. 14:53
Kolbászos gombás házipizza
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://hazigasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr405595865
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.