Jamara 2014.01.16. 14:53

Kolbászos gombás házipizza

pizza1.jpg

A hagyományos pizza alaptésztába olivaolajat, bazsalikomot és kakukkfüvet keverünk. A pizza feltétet személyenként izlés szerint kiegészítjük, és utána sütjük. Nagyon szeretjük, mert akár négyféle izlésnek megfelelő pizzát tudunk sütni egyetlen tepsibe. Ez is így készült.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hazigasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr405595865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása