1/2 kg liszt,3 dkg. élesztő,5 dkg.porcukor,5 dkg.vaj,2 tojássággája,1 pohárka rum,késhegynyi só,kb. 1/2 l tej,1 l olaj a kisütéshez. A fánkokat kiszaggatás után is pihentetni kell, és csak utána kisütni.Jó étvágyat.
Jamara 2014.01.16. 14:15
Farsangi fánk
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://hazigasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr335761273
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.