Jamara 2014.01.16. 14:15

Farsangi fánk

P1110172szerkesztve.jpg1/2 kg liszt,3 dkg. élesztő,5 dkg.porcukor,5 dkg.vaj,2 tojássággája,1 pohárka rum,késhegynyi só,kb. 1/2 l tej,1 l olaj a kisütéshez. A fánkokat kiszaggatás után is pihentetni kell, és csak utána kisütni.Jó étvágyat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hazigasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr335761273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása