A gombóc fűszerezése egységesen só, kevés bors, bazsalikom, kakukkfű, valamint édeskömény, és vöröshagyma, rizs nélkül. A mártások fűszerezése, a paradicsommártás házikechupból, bazsalikommal és kakukkfűvel, a tejfölös mártás kakukkfűvel és édesköménny készült. Kukoricakeményítővel súrítettünk.
Jamara 2013.08.20. 11:41
Tejfölös és paradicsomos húsgombócok
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://hazigasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr545467826
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.