Jamara 2013.08.20. 11:41

Tejfölös és paradicsomos húsgombócok

blog10.jpg

A gombóc fűszerezése egységesen só, kevés bors, bazsalikom, kakukkfű, valamint édeskömény, és vöröshagyma, rizs nélkül. A mártások fűszerezése, a paradicsommártás házikechupból, bazsalikommal és kakukkfűvel, a tejfölös mártás kakukkfűvel és édesköménny készült. Kukoricakeményítővel súrítettünk. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hazigasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr545467826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása