Jamara 2013.08.20. 11:40

Serranói sonkába göngyölt parajos karaj

Blog091.jpg

 Nagyon különleges, ízletes, harmonikus, finom, érdemes kipróbálni. Különösen jót tett a fogásnak, hogy friss parajból készítettük a tölteléket, és 250 fokon 4-5 perc alatt meggrilleztük.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hazigasztro.blog.hu/api/trackback/id/5467795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása