Jamara 2013.08.19. 16:42

Göngyölt karaj

blog05.jpg


A göngyölt töltött húst, majdnem mindíg baromfihúsból készítik, de mivel a társaságban nem mindenki kedveli a baromfihúst, ezért most karajból készült.Kicsit macerás, de megéri.

Praktikum: Tűzdelés és hústű helyett, a két töltött karajt, alufólia segítségével hirtelen megabáltuk. A 3 és 3,5 cm széles karajt, egyenletes 2-3mm-es vastagságú szeletre vékonyítottuk el. A többi a szokásos.

A készítés fő fázisairól készült képek. Tovább...

Blog03.jpg

 Abáláshoz előkészítve.

 blog061.jpg


Abálás után:

blog81.jpg


Bepanírozva:

blog88.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hazigasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr725467017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása